Кирил написа:
Влади Кулев написа:
emancipaciq написа:
Пич не че нещо, ама стига намира кусури на предаването. Като мислиш че може по-добре направи ти световно известно предаване което го дават в прайм тайм-а на една от най-известни телевизии по света и има успех вече повече от 30 години

А като толкова не ти харесва не го гледай

^
бих добавил най-голяма зрителска аудитория в UK и 350 милиона зрители по света ... Top Gear са това, което са заради това предаване ... и тук се появява Mr. Nobody с постните си коментарчета...
V8, миришат ти чорапките да сравняваш Сена с перничанин ... за останалите ти творения не съм в настроението от миналата седмица, по разбираеми причини, за да ти сипя с черпачето. Ти какво си направил до момента с живота си мили ми критико? Я ни разкажи, ще ти отделя специална тема по въпроса?! Дай една биография на великите си постижения до момента да се преклоним. Няма да те търпя още много с безпочвените ти глупости! На колко години си между другото юнак?
Един колега в такива случаи вика (побългарен израз на английски): Big spoon and strong food are required.
Критикува си човека, явно не е фен на предаването, факт е, че популярността на това предаване-не-за-автомобили не спада

Даже има и HD вариант.
Напротив, ТГ фен съм. Но кой е истинския фен - този, който винаги хвали любимото си нещо, без значение какво всъщност мисли за него, или този, който открито казва какво му харесва и какво не, макар да го прави остро и грубо.
Тук май не се толерират други коментатори освен харесващите се на г-н Кулев, а постовете трябва да са "Много беше як епизода" и "Тоя беше малко скучен".