Дата и час: Съб, Сеп 11, 2010, 3:58 am

Часовете са според зоната UTC + 1 час [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
  Принтирай Предишна тема | Първото непрочетено мнение | Следваща тема 
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Брой №34, март 2010 г.
Ново мнениеПубликувано на: Вто, Мар 09, 2010, 3:03 pm 
наш човек
Аватар

Дотук (средата и малко след това), броят е много добър. Много се зарадвах на Инфинити, имам странна привързаност към Лексус, Инфинити и Акура, какво да се правя. Има обаче една чисто copy-paste грешка, предполагам, но нямам списанието пред мен, затова по памет - началните страници, хедъра на рубриката Метал - съдържанието се отнася за коли от миналия брой - Дачия, Кадилак, и т.н. В никакъв случай не е болка за умиране, просто бележка.
Рекламата на официоза Ф1 Рейсинг също много ме зарадва !!! На Влади Кулев мога само да му завиждам благородно :)

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Сря, Мар 10, 2010, 8:14 pm 
нов
Аватар

Много добър брой.Много се кефих на статията за Сааб.Само да попитам,какво означава "волан на кормилната ос"?Мерси предварително!

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Чет, Мар 11, 2010, 4:07 pm 
фен

Мисля че в този или в предишния брой, някакъв ТИКВЕНИК беше употребил думата "канселира" в статията си...

Искам ненатрапчиво да вметна, че в българския език си има дума за "отменям" и тя е "отменям". Такива поангличанвания напомнят за поговорки от рода на "Кога стана коминочистач, кога ти почерня задника".

Но кой е истинския фен - този, който винаги хвали любимото си нещо, без значение какво всъщност мисли за него, или този, който открито казва какво му харесва и какво не, макар да го прави остро и грубо?

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 2:16 pm 
наш човек
Аватар

Чак 'тиквеник' :dknow: ... но да, има и български думи, въпреки, че чуждиците са част от речника ни, особено на тези, които активно ползват английски език.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 4:48 pm 
Automotive Admirer
Аватар

V8 Hemi написа:
Мисля че в този или в предишния брой, някакъв ТИКВЕНИК беше употребил думата "канселира" в статията си...

Искам ненатрапчиво да вметна, че в българския език си има дума за "отменям" и тя е "отменям". Такива поангличанвания напомнят за поговорки от рода на "Кога стана коминочистач, кога ти почерня задника".

като станеш редактор ще променяш подобни думи! До тогава избягвай конкретизирането на колеги с определения от рода на "тиквеник" ...

Имаш предупреждение за писане в този форум. Острият ти език беше вече на дневен ред, при следваща подобна изява ще бъде наложена формата "четене без възможност за писане" и следващото ще е директен бан!

As all petrolheads know, God rested on the seventh day because Top Gear was on.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 6:43 pm 
фен

Вече съм напълно убеден че това е БЪЛГАРСКИЯ Top Gear форум и българското Top Gear списание.

Кулев, ти можеш ли да ми дадеш адекватно обяснение защо "канселирам" е по-адекватна дума от "отменям"? Въобще някой от екипа ви може ли да го обясни, без да предизвика еходни усмивки?

Или ще си мина и без отговор?... Важното е да размахаме пръста и да се приберем в миша дупка, когато са ни хванали натясно.

Но кой е истинския фен - този, който винаги хвали любимото си нещо, без значение какво всъщност мисли за него, или този, който открито казва какво му харесва и какво не, макар да го прави остро и грубо?

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 6:45 pm 
фен

А ако сложите и ЕДИТ бутон...

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 7:08 pm 
наш човек
Аватар

броят е страхотен, както винаги!!! А относно "канселирам" има право колегата , няма място в българско списание подобна дума , както нямат място в този форум обиди като "ТИКВЕНИК" !

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет, Мар 12, 2010, 9:10 pm 
Ex-MPower
Аватар

да се включа и аз малко така .. Изображение

Изображение Изображение

Форумна Среща - 5
- Септември (дата - 5, 12, 19 или 26) .. има анкета
- Бензиностанция ЕКО на бул. България (гр. София)
- Час - ????

.. айде налазвайте

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Съб, Мар 13, 2010, 4:08 pm 
Automotive Admirer
Аватар

V8 Hemi написа:
Вече съм напълно убеден че това е БЪЛГАРСКИЯ Top Gear форум и българското Top Gear списание.

Кулев, ти можеш ли да ми дадеш адекватно обяснение защо "канселирам" е по-адекватна дума от "отменям"? Въобще някой от екипа ви може ли да го обясни, без да предизвика еходни усмивки?

Или ще си мина и без отговор?... Важното е да размахаме пръста и да се приберем в миша дупка, когато са ни хванали натясно.

.. защото колегата писал въпросния материал е решил да използва думата "канселирам" вместо думата "отменям"! Отново дебело да подчертая, че когато имаш възможността да твориш, превеждаш и редактираш медия независимо от формата и, ще имаш и възможността да употребяваш "отменям" на мястото на "канселирам"!!! До тогава, ако ти харесва чети, ако не - здраве!

Бъркаш сериозно с определенията за миши дупки и моето име замесено вътре ;) Няма да си губя времето да стоя на F5, за да чакам "смислен" пост от твоята многоуважавана милост... Получи отговор и всеки следващ коментар по темата ще бъде трит!

По въпроса с бутона "редакция" си направи труда да разровиш форума използвайки бутона "Търсене"! А, и... има хубава българска дума на мястото на думата "ЕДИТ!!!!", не знам защо защитник на българското слово като теб ползва чуждици, докато критикува точно същата подмяна..

п.с. Намерети си по-смислени занимания вместо да ровите из купа сено, търсейки билюр!

As all petrolheads know, God rested on the seventh day because Top Gear was on.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 1 час [ DST ]