V8 Hemi написа:
Вече съм напълно убеден че това е БЪЛГАРСКИЯ Top Gear форум и българското Top Gear списание.
Кулев, ти можеш ли да ми дадеш адекватно обяснение защо "канселирам" е по-адекватна дума от "отменям"? Въобще някой от екипа ви може ли да го обясни, без да предизвика еходни усмивки?
Или ще си мина и без отговор?... Важното е да размахаме пръста и да се приберем в миша дупка, когато са ни хванали натясно.
.. защото колегата писал въпросния материал е решил да използва думата "канселирам" вместо думата "отменям"! Отново дебело да подчертая, че когато имаш възможността да твориш, превеждаш и редактираш медия независимо от формата и, ще имаш и възможността да употребяваш "отменям" на мястото на "канселирам"!!! До тогава, ако ти харесва чети, ако не - здраве!
Бъркаш сериозно с определенията за миши дупки и моето име замесено вътре

Няма да си губя времето да стоя на F5, за да чакам "смислен" пост от твоята многоуважавана милост... Получи отговор и всеки следващ коментар по темата ще бъде трит!
По въпроса с бутона "редакция" си направи труда да разровиш форума използвайки бутона "Търсене"! А, и... има хубава българска дума на мястото на думата "ЕДИТ!!!!", не знам защо защитник на българското слово като теб ползва чуждици, докато критикува точно същата подмяна..
п.с. Намерети си по-смислени занимания вместо да ровите из купа сено, търсейки билюр!