Дата и час: Съб, Сеп 11, 2010, 1:56 am

Часовете са според зоната UTC + 1 час [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
  Принтирай Предишна тема | Първото непрочетено мнение | Следваща тема 
Автор Съобщение
 Заглавие: Veyron vs F1 - oстави ме замислен
Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 3:08 pm 
върл фен
Аватар

В мрежата попаднах на следното клипче(ТУК)....запалените фенове на TG сигурно са го гледали.
Така....какво ми направи впечатление....тръгнаха "колите" и McLaren-а дръпна.Мислих, мислих и не доумявам как става това.Veyrona е със задвижване на 4те колела, тракшани, лаунч контроли и т,н и по официални данни го дават да ускорява до 100 км/ч за 2.5 сек.От друга страна F1 е със задно, без тракшани и т.н и по официални данни прави спринта за 3.0 сек.От където и да го погледнем 0.5 сек са си адски много.Друг спринт - 0-240 Бугатито го прави за около 9 сек, а Макларъна за 13.По официални данни състезанието трябваше да изглежда по друг начин....някой може ли да обясни какво се случи на този път :dknow:

911 GT3RS-the ultimate version of the ultimate version of the ultimate version

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Veyron vs F1 - oстави ме замислен
Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 3:16 pm 
наш човек
Аватар

Може би Хамънд не настъпи вейрона като хората :dknow:

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 4:17 pm 
Automotive Admirer
Аватар

имате предвид, че всички технически данни на автомобилите са на база изчисления и тестове в "изолирана" среда?! В реалния живот нещата са различни. Изключително трудно е да направиш старт със задно предаване, ръчно кутия и толкова коне под капака за 3.0 или по-малко секунди.. Отделно според мен Veyron-а не беше на лаунч контрол и McF1 не тръгна от обороти.. просто тръгнаха.

As all petrolheads know, God rested on the seventh day because Top Gear was on.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 5:18 pm 
наш човек
Аватар

А пуснете ги на пистата, да видим тогава кой ще бие. 2 - тонната катафалка ще диша праха на McLaren-а. Veyron никога няма да стъпи и на малкия пръст на F1. Първо, Bugatti-то вдига 407-8 с 1000 коня, а пък McLaren F1 вдига само със 17 км/ч по - малко с 627 коня... Второ McLarena е на 17 години, докато Вейрон е на 4 години. Клипа не съм го гледал, мисля и да не го гледам. Причината е проста - Veyron си има много повече фенове от Mclaren F1 и следователно ще е направено така, че той да спечели ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 5:24 pm 
наш човек
Аватар

А, и още нещо. McLaren е красив (нещо, на което Top Gear държът), докато Veyron прилича на препържена плескавица... Единственото хубаво нещо в него е, че се произвежда от Volkswagen :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 6:14 pm 
наш човек
Аватар

Хех Бугатито пшрилича на костенурка :laugh: .
Как исках Мъкларъна да бие :crying:
То да си предсавим ако беше сега направен Мъкларъна в 21-ви век какво щеше да бъде.Все пак технологиите за нула време се развиват.
А да и говорейки за Мъкларън има слухове, че правят Mclaren P11.До колкото знам ще е хибрид май...

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 7:44 pm 
наш човек
Аватар

@SwEeTReVenGe не за първи път разкриваш неприязънта си към вейрон.Сигурно и ако едно лайно ти дадат пак ще кажеш че има по-добър дизайн.Освен това в една кола конските сили не са най-важното за една кола

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Нед, Юли 12, 2009, 9:44 pm 
Automotive Admirer
Аватар

SwEeTReVenGe написа:
А пуснете ги на пистата, да видим тогава кой ще бие. 2 - тонната катафалка ще диша праха на McLaren-а. Veyron никога няма да стъпи и на малкия пръст на F1. Първо, Bugatti-то вдига 407-8 с 1000 коня, а пък McLaren F1 вдига само със 17 км/ч по - малко с 627 коня... Второ McLarena е на 17 години, докато Вейрон е на 4 години. Клипа не съм го гледал, мисля и да не го гледам. Причината е проста - Veyron си има много повече фенове от Mclaren F1 и следователно ще е направено така, че той да спечели ;)

yeeaahhh right .. двете коли нямат нищо общо като цел на разработка и концепция, но и двете са върха на технологичната мисъл за времето си. Доста смело е да неречеш Veyron "катафалка", а и доста отговорно е да кажеш, че TG правят гонка с резултат клонящ "към повечето фенове". Пожелавам ти да седнеш във Veyron някога в живота си и да ти видя физиономията 30 секунди след като слезеш от него .. Това, че си фен на единия хипер-автомобил не би следвало с такава тежест да отрежеш другия, в който има в пъти повече технология вградена и само заради инженерната мисъл въплътена в него би следвало да разтреперва краката на всеки ентусиаст...

И сега да не ме сложиш и мен в категорията "фенове" на едната или другата ..

As all petrolheads know, God rested on the seventh day because Top Gear was on.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пон, Юли 13, 2009, 1:08 am 
наш човек
Аватар

Правилно :arrow:
И аз съм фен на Мъкларъна поради една причина.Четох в интернет за човек който се е качвал на Вейрон и на Ф1 и разликата е усещането.Аз бих предпочел примерно да съм в нещо което чувстваш че ще се разшадне всеки момент докато вървиш с над 100 км/ч вместо да се возя с 407 и да се чувствам така се едно вървя с 100 както Джеймс Мей каза като разви 400-те км.Не че мъкларъна ще се разпадне но има си разлика в чувството.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пон, Юли 13, 2009, 11:14 am 
наш човек
Аватар

0
>mi6o_vr> написа:
Правилно :arrow:
И аз съм фен на Мъкларъна поради една причина.Четох в интернет за човек който се е качвал на Вейрон и на Ф1 и разликата е усещането.Аз бих предпочел примерно да съм в нещо което чувстваш че ще се разшадне всеки момент докато вървиш с над 100 км/ч вместо да се возя с 407 и да се чувствам така се едно вървя с 100 както Джеймс Мей каза като разви 400-те км.Не че мъкларъна ще се разпадне но има си разлика в чувството.

е ти вярвай на чуждите думи.То и аз мога да ти кажа че пежо 206 има повече агресивност в карането от вейрон ама ще ми повярваш ли.Ако и този човек от интернет е бил заклет фен на мъкларъна ,много ясно че ще говори лоши неща.Това е един вид индия да каже че Tata e пълен боклук

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 1 час [ DST ]