SwEeTReVenGe написа:
А пуснете ги на пистата, да видим тогава кой ще бие. 2 - тонната катафалка ще диша праха на McLaren-а. Veyron никога няма да стъпи и на малкия пръст на F1. Първо, Bugatti-то вдига 407-8 с 1000 коня, а пък McLaren F1 вдига само със 17 км/ч по - малко с 627 коня... Второ McLarena е на 17 години, докато Вейрон е на 4 години. Клипа не съм го гледал, мисля и да не го гледам. Причината е проста - Veyron си има много повече фенове от Mclaren F1 и следователно ще е направено така, че той да спечели

yeeaahhh right .. двете коли нямат нищо общо като цел на разработка и концепция, но и двете са върха на технологичната мисъл за времето си. Доста смело е да неречеш Veyron "катафалка", а и доста отговорно е да кажеш, че TG правят гонка с резултат клонящ "към повечето фенове". Пожелавам ти да седнеш във Veyron някога в живота си и да ти видя физиономията 30 секунди след като слезеш от него .. Това, че си фен на единия хипер-автомобил не би следвало с такава тежест да отрежеш другия, в който има в пъти повече технология вградена и само заради инженерната мисъл въплътена в него би следвало да разтреперва краката на всеки ентусиаст...
И сега да не ме сложиш и мен в категорията "фенове" на едната или другата ..